Vrouwen met daadkracht en ambitie, stimuleren en inspireren met Gods woord als fundament.

support called for greatness

Jij bent geroepen om een verschil te maken.

Momenteel ben ik aan het uitzoeken op welke manier ik het platform en de podcast Called for Greatness wil laten ontwikkelen. Zowel in toekomstperspectief en plannen, als hoe ik dit wil aanpakken in financiële zin. Ik voel dat het platform waar God al zo doorheen werkt, toe is aan een nieuw seizoen. Wanneer hier meer bekend over is, breng ik je hier graag van op de hoogte. De Called For Greatness nieuwsbrief zal de eerste plek zijn waar dit gecommuniceerd gaat worden. 

ik ontvang graag de nieuwsbrief

podcast

CALLED FOR GREATNESS

WELKOM BIJ DE CALLED FOR GREATNESS PODCAST

De christelijke podcast voor vrouwen die geestelijk, zakelijk en privé willen groeien.

Met deze podcast wil ik jou inspireren om dat te doen waarvoor ik geloof dat God ons roept, namelijk: opstaan en een krachtig en moedig leven leiden. Ik geloof dat Hij ons roept om ook echt iets te gaan doen met de dromen en verlangens in ons hart. Ik geloof dat je juist daardoorheen Gods liefde en karakter kan laten zien aan de mensen om je heen.

Dit platform is voor jou als:

Je wil groeien in je relatie met God

Je verlangt naar werk waarbij je voelt dat je een verschil kan maken

Je daagt jezelf graag uit om te groeien, reflecteren en nieuwe dingen te leren

Je geniet van open en eerlijke gesprekken, waarbij je herkenbaarheid vindt

In een tijdperk waarin succes 'om de hoek' lijkt te liggen en 'kom in beweging' boodschappen je om de oren vliegen, wil ik je bemoedigen om vanuit rust en ontspanning te ontdekken waar God jou in wil uitdagen om te ontwikkelen en groeien. Ja, ik geloof in dromen en in actie komen. Maar wel vanuit Gods rust. Met de wetenschap dat je vandaag precies bent waar je moet zijn.

you're in the right place.

wat anderen zeggen

"Elsa maakt zo'n fijne podcast! Kwetsbaar en krachtig. Persoonlijk en een diversiteit aan onderwerpen. Een warme host met een hart voor Jezus."

- Bien

wat anderen zeggen

"Ik geniet altijd zo van deze podcasts! Er zijn weinig podcasts waar ik mijn aandacht zo lang bij kan houden, maar hier voelt het alsof ik er zelf bij zit."

- Mirjam

wat anderen zeggen

"De gesprekken die Elsa voert met andere vrouwen inspireren me. Ze zetten me aan het denken over mijn eigen geloofsleven en moedigen me aan om hier weer stappen in te zetten."

- Myrthe

wat anderen zeggen

"Ik heb alle afleveringen gedownload, zodat ik ze op vakantie nog eens kan luisteren! Ik ben zo dankbaar voor deze podcast!"

- Elise

wat anderen zeggen

"De podcast gaat over essentiële onderwerpen. Het zet me aan het denken en bouwt me op."

- Marlinde