Vrouwen met daadkracht en ambitie, stimuleren en inspireren met Gods woord als fundament.

Bestel nu

Geroepen voor Gods plan met jou

Wie ben ik en wat doe ik hier? Heeft God een specifiek plan voor mijn leven? Ga ik aan Zijn plan voorbij als ik mijn dromen najaag?

Als jij jezelf in dit soort vragen herkent, dan is dit boek voor jou! Vanuit mijn eigen persoonlijke zoektocht ben ik na veel lezen, vragen en luisteren steeds meer gaan inzien hoe bijzonder Gods plan met ons leven eigenlijk is. 

€20,00 excl. verzendkosten

bestel het boek →

wat anderen zeggen

"Fantastisch en vlot geschreven boek! Kwetsbaar, eerlijk en liefdevol. Geen voor de hand liggende antwoorden die je graag wil horen, maar goed onderbouwd met antwoorden die je nodig hebt! Een aanrader voor iedere vrouw die op zoek is naar Gods roeping voor haar en zich afvraagt welke toegevoegde waarde zij heeft in deze wereld."

Nelleke de Wit

spreker en auteur

wat anderen zeggen

"Een fantastisch aanmoedigend boek voor iedereen die zich ooit afvroeg: Heeft God een plan met mijn leven? Elsa neemt je mee op toertocht door de bijbel, langs 75 plekken die je verrassen over: God, geloven en werken. Bijbelgericht en vol oefeningen. Als een vriendin die je wijze raad geeft doorklinkt haar boodschap langs de hele route: ‘bouw anderen op en geniet van je talenten’. Dit boek is een verfrissende wind voor je (werk)leven. "

Eline Pullen

van een lichter leven

wat anderen zeggen

"Elsa zegt veel waardevolle dingen over werk en levensinvulling vanuit christelijk oogpunt. Ik heb er veel van geleerd!"

Hannah Zandbergen

redacteur

wat anderen zeggen

"Geroepen voor Gods plan met jou is een boek dat geruststelt en vrede geeft, maar tegelijkertijd ook een call to action is waar je niet omheen kunt. Elsa neemt je bij de hand in de zoektocht naar de rol die wij hebben met ons leven. Een boek dat je niet weg zult leggen zonder dat gevoel in je buik te hebben dat er iets moet gebeuren…”

Hannah van der Burg

recruiter bij het leger des heils

wat anderen zeggen

"Elsa neemt je als vriendin mee op ontdekkingsreis naar Gods plan voor je leven. Haar aanstekelijke enthousiasme en de fijne en vlotte overdenkingen, maken dat je het boek maar moeilijk weg kunt leggen. Een aanrader voor iedereen die wil leren niet alleen vóór God, maar vooral (in relatie) mét God te leven! Kortom, een krachtig boek met prachtige inzichten!"

Paula & Anna

Van de schrijvende schoonzussen

75 inspirerende inzichten

In 'Geroepen voor Gods plan met jou' wil ik je helpen om je identiteit te versterken en om vrijuit te dromen, actie te ondernemen en moedig en krachtig te leven.

Ben je klaar voor een persoonlijk avontuur? Ontdek je passie, je dromen en talenten en ga ermee aan de slag, samen met God.

Met 75 inspirerende inzichten om toe te passen in je eigen leven en links naar boeiende podcasts.

praktisch

nu bestellen = binnen een paar dagen in huis

Jouw boek staat bij mij thuis en kan dus binnen een paar dagen van jou zijn. :)

ISBN + overige info 

1e druk | 9789492831767 | Paperback | 192 pagina's 

you rock!
MAar echt :)

Dankjewel voor het bestellen van dit boek!