Vrouwen met daadkracht en ambitie, stimuleren en inspireren met Gods woord als fundament.

Mijn hoop voor Called for Greatness: een plek om te zijn, te leren & uit te stappen.

Called For Greatness is een plek waar ondernemende vrouwen hun hart kunnen ophalen. Met Gods woord als fundament, wordt je hier uitgedaagd en geïnspireerd om in je werk en leven te handelen vanuit de identiteit en autoriteit die jij als Koningsdochter hebt. Nu via de podcast en de gatherings, en in de toekomst komen daar mogelijk ook andere vormen bij.

Vrouwen met ambitie en daadkracht, stimuleren en inspireren met Gods woord als fundament.

de missie

neem contact op →

Aangenaam kennis te maken

Vrouwen met ambitie en grote dromen. Ik heb vaak gedacht dat mijn dromen en ambitie wellicht iets waren wat ik moest indimmen. Gelukkig mocht ik ontdekken dat God mij precies zo gemaakt heeft zoals Hij voor ogen had. Mijn daadkracht en dromen zijn door God aan mij gegeven om er een Licht mee te zijn. Maar die weg, waarin ik leer om te wandelen in de autoriteit die we als kinderen van God hebben, gaat niet zonder hobbels. Oude patronen, uitdagingen, twijfels, de zoektocht, het hoort er allemaal bij. En het mooie is; juist in dát proces, leer ik steeds meer over Gods hart. Het is geen falen om hier tegen aan te lopen, het is een uitnodiging van God om in relatie te leven, Zijn hart te leren kennen en samen opweg te gaan.

Ik ben Elsa Schaddelee, host en founder van Called For Greatness. Als jong meisje had ik voornamelijk warme vrouwen om mij heen die vaak getypeerd worden als 'zorgzaam'. Iets waar ik enorm dankbaar voor ben. Tegelijkertijd miste ik vrouwen die meer leken op mijzelf.

Met Called For Greatness is het dan ook mijn doel om samen met jou en anderen, open en eerlijke gesprekken aan te gaan.

Om de prestratie-druk te verlichten en door te krijgen dat we van binnen eigenlijk allemaal hetzelfde zijn (íedereen loopt tegen twijfels, angsten of uitdagingen aan. Alleen niet iedereen laat zich er door leiden).

Om te leren om elkaar als vrouwen te supporten. Ons niet laten intimideren door de ander, maar juist de ander te vieren.

Om samen te leren wat het betekent om als een Kind van God door het leven te gaan. Om een licht te zijn. Om een goede rentmeester te zijn. Om je talenten niet kleiner te maken, maar juist ten volle in te zetten. Om deuren die God opent met zelfvertrouwen in te stappen.

Om vanuit kracht samen in Gods Waarheid voor ons leven te wandelen. Omdat we állemaal door God gemaakt zijn. En Hij ons állemaal vol liefde, uniek gemaakt heeft. 

Ik geloof dat een vrouw die uitstapt niet 'het gras voor de andere vrouw voor de voeten maait', maar juist de weg asfalteert voor anderen om haar achter na te kunnen komen.

Samen ontdekken, samen leren, samen groeien. Samen een plek zijn van liefde, oog voor elkaar én het aanvuren van de ander. Of je nou ambitie voor thuis of de politiek hebt. Hier mag je zijn.

"God heeft ons niet een geest van angst gegeven, maar een geest van kracht, liefde en bezonnenheid."

x Elsa

2 tim 1:7

I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

Maya Angelou

Wil jij ook een sprankelend concept, waarover gepraat wordt?

Laten we samen om tafel zitten om een verassend en compleet concept uit te werken, wat jouw doelgroep zal raken. Wil je ook graag dat de gehele organisatie en realisatie van het bedachte concept uit handen wordt genomen? Ook dit is mogelijk.

vertel meer

meer over mijn dagelijks werk ontdekken?