Vrouwen met daadkracht en ambitie, stimuleren en inspireren met Gods woord als fundament.

online

Evening Gathering

Start de nieuwe maand in verbinding met God en met elkaar en groei in het luisteren naar Gods stem.

ticket voor 2022

Verbinding met elkaar - stille tijd aan Jezus voeten en inzicht voor de maand die voor je ligt. Laad op aan Jezus voeten en verbind met vrouwen die (met vallen en opstaan) samen met Jezus door het leven willen gaan.

ticket voor woe 1 juni

EΓ©n avond cadeau

- M.

"Het was echt tof en ook erg goed om gewoon twee uur lang met God door te brengen, met specifieke vragen en opdrachten. Een flinke stimulans om dit ook nu in m’n dagelijkse leven weer verder op te pakken. God sprak en wil blijven spreken, daar ben ik van overtuigd!! πŸ™‹β€β™€οΈ"

- A.

β€œNa onze Vader, dank je wel, Elsa! Wat een bijzondere avond, wat een zegen dat jij zo mag teachen! Nog nooit heb ik me zo dichtbij God gevoeld als vanavond. Give thanks to the Lord for He is good!”

- S.

β€œπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Het was een prachtige avond Elsa, zo mooi dat je dit op je hart had gekregen om te organiseren! 😊 Je hebt me vanavond geleerd om echt God aan het woord te laten en dan komen de antwoorden of de richting wel die Hij met mij wil gaan. ❀️”

[afwijking] Woe 1 juni: 'Florish Like The Vingard'
Di 5 juli: 'Chase The Sun'
Di 2 aug: 'What Counts'
Di 6 sep: 'His Strength Is In You.
Where are you using it for?'
Di 4 okt: 'Small acts of love'
Di 1 nov: 'Only Grace'
Di 6 dec: 'Take His Hand On This Journey And Trust'

Planning voor 2022

Avonden: 20.00u - 21.30 - Gathering vind plaats via Zoom. Er is een replay beschikbaar.

Neem tijd om je maand met God te beginnen

Met deze online workshop kies je er bewust voor  om samen met God, vooruit te kijken naar de maand die voor je ligt. Ontdek waarin God je deze maand uitnodigd om met vertrouwen en moed in uit te stappen of juist vol te houden, omdat Hij voor je uit gaat en bij je is. De avonden zijn los te volgen, instappen kan op elk moment.

Wanneer: om 20.00

Waar: via zoom

Kosten: €15,- incl. btw

hosted by

ticket voor 2022

ticket voor juni