Vrouwen met daadkracht en ambitie, stimuleren en inspireren met Gods woord als fundament.

Podcast

23: Waar wil jij dit jaar in groeien?

Hi, ik ben Elsa

Host en founder van Called For Greatness. Luister interviews met inspirerende gasten, of losse afleveringen via jouw favoriete hosting kanaal. 

Elke eerste dinsdag van de maand (met uitzondering van juni), is er een online Evening Gathering. In een workshop van ca. 1,5 uur start je de maand samen met mij en andere vrouwen aan de voeten van Jezus.

Luister je graag naar Called For Greatness? Dan ben ik op zoek naar jou! Door middel van een kort onderzoek (paar minuten) ontdek ik graag wat onderwerpen zijn waar jíj graag meer over zou willen horen en hoe jij over de CFG podcast denkt. Jouw antwoorden zijn enorm helpend voor de toekomst van CFG. Alvast bedankt!

"Heeft God een specifiek plan voor mijn leven? Zo ja, hoe werkt dat dan? Kan ik dat plan ook missen?" Een paar van de vele vragen die ik had, waardoor ik het boek: 'Geroepen voor Gods plan met jou' schreef.

Alles wat je aandacht geeft groeit… Dat weten we. Toch?! Maar sta jij ook echt bewust stil bij wat je dan eigenlijk de aandacht wil geven? Waar wil jij je dagelijks, maar ook dit jaar in het algemeen op focussen? Waar wil je in groeien in 2021? Zowel geestelijk, prive als zakelijk of professioneel? Waar wil je dit jaar ja tegen zeggen én waar wil je dan dus ook nee tegen zeggen dit jaar?

We gaan het hebben over FOCUS. En nee, we gaan geen SMART doelen stellen. Wat dan wel? Go listen! En uiteraard deel ik ook mijn focus punten voor dit jaar, want laten we wel zijn; een kijkje in de keuken bij een ander is altijd leuk!

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *