Vrouwen met daadkracht en ambitie, stimuleren en inspireren met Gods woord als fundament.

Podcast

15: Dankbaar ontevreden zijn met Renate Hofstede

Hi, ik ben Elsa

Host en founder van Called For Greatness. Luister interviews met inspirerende gasten, of losse afleveringen via jouw favoriete hosting kanaal. 

Elke eerste dinsdag van de maand (met uitzondering van juni), is er een online Evening Gathering. In een workshop van ca. 1,5 uur start je de maand samen met mij en andere vrouwen aan de voeten van Jezus.

Luister je graag naar Called For Greatness? Dan ben ik op zoek naar jou! Door middel van een kort onderzoek (paar minuten) ontdek ik graag wat onderwerpen zijn waar jíj graag meer over zou willen horen en hoe jij over de CFG podcast denkt. Jouw antwoorden zijn enorm helpend voor de toekomst van CFG. Alvast bedankt!

"Heeft God een specifiek plan voor mijn leven? Zo ja, hoe werkt dat dan? Kan ik dat plan ook missen?" Een paar van de vele vragen die ik had, waardoor ik het boek: 'Geroepen voor Gods plan met jou' schreef.

In deze podcast ga ik in gesprek met Renate Hofstede. Renate is salescoach en helpt MKB bedrijven om meer winst te maken. Renate is ook christen en zij gelooft dat het leven een avontuur is! Samen bespreken de praktische kant van leven als christen, met onderwerpen als geld, groot dromen, hoe we kijken naar het leven, hoe we kijken naar onszelf en nog veel meer. Onze conclusie samen: God is zoveel groter dan de box waar wij Hem graag in willen plaatsen. Een energiek, vrolijk, maar ook kwetsbaar verhaal vol mooie inzichten om zelf eens rustig verder over na te denken.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *